Calle Vilamar 88, 43820 Calafell. Tarragona. 

Productes naturals per a ment i cos

El nostre cos i ment necessiten mantenir un equilibri constant per poder fer front el dia a dia. Una dieta saludable, la meditació, l’exercici i un bon descans són primordials per aconseguir aquest benestar anhelat. 

A Vitalia Calafell us oferim totes les eines perquè pugueu mantenir-vos en aquest estat òptim d’equilibri.

Treballem amb les millors marques de productes de cosmètica natural i complements alimentaris, sense parabens ni cap altre tipus de químics i respectuosos amb el medi ambient.

Mitjançant les Teràpies Naturals, Massatges Terapèutics i la Medicina Tradicional, Xina us oferim totes les solucions per aconseguir aquest estat òptim de benestar.

1a_ServiciosUnicos

La nostra història

Vitalia neix de la il·lusió de crear un espai per acompanyar i donar resposta a les persones que necessiten restablir el seu equilibri i benestar físic, mental i espiritual.
1b_BuenRato

Serveis únics

Reconeixem que cada persona és única i té unes necessitats determinades. A Vitalia oferim un tractament personalitzat i únic a cada client, per obtenir els millors resultats.
1c_Satisfacción

SATISFACCIÓ GARANTIDA

Tractem els nostres clients com ens agrada que ens tractin a nosaltres. Els nostres clients se senten plenament satisfets i alliberats una vegada que han provat algun dels nostres serveis.

2a_Clases

CLASSES

Classes de pilates, tonificació, hatha ioga, dansa creativa, mindfulness, tai-txi – qi gong, etc.
2b_Terapias

TERÀPIES I MASSATGES

Medicina Tradicional Xinesa, massatges terapèutics, reflexologia podal, shiatsu, reiki, acupuntura, etc.
2c_Masajes

ESDEVENIMENTS I TALLERS

Tallers de mindfulness, feng shui, constel·lacions familiars, teatre terapèutic, neteja energètica, etc.

Necessites una sessió d'acupuntura?

La acupuntura és una tècnica mil·lenària de la Medicina Tradicional Xinesa, amb més de 2500 anys d’història, que ajuda a alliberar el cos humà de dolor, estrès, ansietat fins i tot ajuda a

Necessites una dieta sana i equilibrada?

Amb el nostre servei de nutrició, us oferim: Reducció alimentària, pèrdua de pes, dieta detox o antiaging, nutricosmètica i nutrigenètica.

Testimonios

Cometes