Calle Vilamar 88, 43820 Calafell. Tarragona. 

Necessites una sessió d'acupuntura?

La acupuntura és una tècnica mil·lenària de la Medicina Tradicional Xinesa, amb més de 2500 anys d’història, que ajuda a alliberar el cos humà de dolor, estrès, ansietat i fins i tot ajuda a curar algunes malalties. 

Aquesta pràctica consisteix a introduir unes petites agulles a diferents parts del cos per alleujar el desequilibri que es genera pel descontrol entre el yin i el yang. Aquests punts són els canals denergia vital o meridians que recorren tot lorganisme.

DR. HECTOR DANIEL CHATTAH

Metge de Medicina General i especialista en Acupuntura
Nº Colegiado 4307423 

Contacte:
+34 691 540 693
chattahhector@gmail.com

Necessites una dieta sana i equilibrada?

Portar una alimentació adequada s’aconsegueix consumint una dieta equilibrada formada per una diversitat de nutrients. Amb una dieta saludable podràs mantenir un pes corporal apropiat i equilibrat, a més de garantir la capacitat de dur a terme totes les activitats físiques i mentals de la vida quotidiana i minimitzar el risc de malaltia. 

Amb el nostre servei de nutrició, us oferim: Reducció alimentària, pèrdua de pes, dieta detox o antiaging, nutricosmètica i nutrigenètica.

TERESA DAROCA

Amb més de 20 anys d’experiència nacional i internacional. Formada a la Universitat Ramon Llul. Experta en Nutrigenètica i Fitoteràpia per la Universitat de Barcelona, ​​centrada en la prevenció i la salut. Professora de Ioga Facial.

Nº Col·legiada CAT002120